Printare bannere publicitare

Contactati-ne pentru oferta de pret!
office@auromedia.ro

Imprimare bannere

Cu o experienta de peste 15 ani, compania noastra realizeaza print de bannere folosind utilaje perfomante, cu un grad mare de rentabilitate, cu un raport calitate-pret optim.

Print bannere publicitare / imprimare bannere pe diverse materiale, de diverse forme si dimensiuni, in functie de cerintele clientului. Oferim serviciul de imprimare bannere cu diverse intrebuintari: bannere outdoor, banner de vanzare, bannere folosite pentru decorarea si amenjarea spatiilor, bannere personalizate pentru promovarea evenimentelor sau pentru semnalizare. Bannerele publicitare sunt foarte rezistente in mediul exterior, la ploi, inghet, raze solare, vant etc. Bannerele printate au un print calitativ, cu durabilitate indelungata.

Pret banner / mp publicitar: Pretul difera in functie de dimensiune si de cateva detalii tehnice. Contactati-ne pentru oferta de pret personalizata pentru printare banner! +40 721 257 113. Raspundem prompt si va oferim pretul pentru bannere personalizate.

Va asteptam cu cereri de oferta si pentru alte materiale promotionale.

Dispunem de o gama variata de produse, la preturi corecte! Putem livra in toata tara. La cantitati mai mari, pretul pe bucata scade proportional.

Va asteptam cu cereri de oferta si pentru alte
×