Productie reclame luminoase

Contactati-ne pentru oferta de pret!
office@auromedia.ro

Casete luminoase diverse

 

Cu o experienta de peste 15 ani, compania noastra realizeaza casete luminoase, o gama variata de reclame firme, reclame luminoase led programabile, la preturi accesibile, durabile si calitative. Producem si montam si bannere luminoase, iluminate cu spoturi.

Firmele luminoase sunt produse din diverse materiale, pot avea diverse forme si dimensiuni, in functie de cerintele clientului. Oferim servicii de design pentru casete luminoase, reclame publicitare, dar si montajul acestora. Reclamele printate sunt foarte rezistente in mediul exterior, la ploi, inghet, raze solare, vant etc. Realizam casete luminoase, panouri luminoase, sigle luminoase, care au un print calitativ si sunt foarte rezistente in timp.

Reclame luminoase pret: Pretul casetelor luminoase si al firmelor luminoase difera in functie de dimensiune si de caracteristicile tehnice, de forma dorita si de alte detalii, care se stabilesc in urma unei discutii. Contactati-ne pentru oferta de pret personalizata pentru casete luminoase la telefon  +40 721 257 113. Raspundem prompt si va oferim pretul pentru panouri luminoase, firme luminoase sau alte tipuri de reclame exterioare sau interioare neiluminate.

Dispunem de o gama variata de produse, la preturi corecte! Putem livra in toata tara. La cantitati mai mari, pretul pe bucata scade proportional.

Va asteptam cu cereri de oferta si pentru alte
×