Clienti

 • Echipa S.C. Psiho Profil S.R.L. recomandă cu încredere aceste produse promoționale, cu scopul de a oferi o nouă perspectivă, mai accesibilă și mai apropiată, tuturor celor care doresc să-și promoveze compania și se află în căutarea unor soluții viabile, de calitate și cu mare impact asupra clienților. Atât memory stick-urile cât și rollup-urile achiziționate de firma noastră au corespuns aștepltărilor noastre. Sperăm ca datorită acestor recomandari, lumea să descopere adevăratul potențial al produselor promoționale oferite de firma dumneavoastră și efectul puternic pe care l-ar putea avea în promovarea brandului viitorilor clienți.

  Marcel Iordache - Director
 • Datorită serviciilor de calitate realizate de firma AuroMedia, vă recomand cu drag să aveți o colaborare cu această firmă. Colaborarea noastră durează de câțiva ani, elementele principale de susținere fiind calitatea lucrărilor (pliante, cărți de vizită, cărți tipărite), seriozitatea, punctualitatea, viteza de execuție și, nu în ultimul rând, prețurile avantajoase. Cu cea mai mare încredere recomand AuroMedia pentru a vă satisface toate cerințele legate de materialele în acest domeniu.

  Teodora Laszlo - Coordonator Serviciu Extern SSM
 • S.C. Steilmann Romania S.R.L. recomandă compania AuroMedia datorită profesionalismului, competenței, seriozității de care au dat dovadă în cursul proiectelor derulate. Vă multumim și cu siguranță vom mai apela la serviciile voastre!

  Mihaela Ene - Marketing Manager
 • "Auromedia - servicii prompte și de calitate. Un partener în care poți avea încredere"

  Bogdan Pantea - Director Comercial
 • Pe parcursul celor aproximativ 3 ani de colaborare, cei de la AuroMedia au raspuns întotdeauna cu profesionalism și promptitudine nevoilor companiei noastre, oferindu-ne servicii și produse impecabile. De exemplu, panourile publicitare realizate pentru noi sunt exact ce ne-am dorit, atât din punct de vedere estetic, cât și ca durabilitate. Pentru celelalte servicii de publicitate (bannere, cărți de vizită, stickere și panouri de plastic) am beneficiat de aceeași promtitudine și calitate. De asemenea, costurile practicate de aceasta companie sunt absolut avanatajoase, raportate la calitatea oferită.

  Foldvary Aandraș - Managing Director
 • Lucrăm cu AuroMedia Printing de câțiva ani, deoarece suntem foarte mulțumiți atât de calitatea serviciilor prestate, cât și de promptitudinea, corectitudinea și flexibilitatea de care au dat dovadă în colaborările de până acum. Am beneficiat întotdeauna de consultanță de specialitate din partea profesioniștilor AuroMedia Printing, în alegerea celor mai bune soluții pentru lucrările noastre care s-au încadrat în principal în categoria materialelor de prezentare și promoționale: cărți de vizită, broșuri, fluturași, afișe, calendare, brelocuri etc. Recomandăm AuroMedia Printing ca partener de încredere pentru lucrările de grafică publicitară și nu numai.

  Elena Măruță - Manager
 • Lucrăm de mult timp cu AuroMedia și putem spune că deja ne înțelegem de multe ori ”din priviri”. Am găsit în Aurora și în echipa ei ceea ce cred că oricine își dorește de la un furnizor: capacitatea de a anticipa ceea ce clientul are nevoie, multă flexibilitate și orientare către client. Am realizat împreună multe tipuri de materiale: de la agende personalizate și broșuri de prezentare a serviciilor, până la bannere, tricouri și pixuri. Nu ne înțelegeți greșit, suntem pretențioși când vine vorba de materialele care ne reprezintă, așadar am fost uneori și nemulțumiți. De fiecare dată însă am găsit aceeași atitudine deschisă: găsim o soluție ca totul să iasă foarte bine. Și așa a fost.

  Alis Brebu - Business to Business Marketing Responsible
 • Mulțumim AuroMedia pentru tipărirea materialelor de promovare privind Festivalul Drumeții Montane 2014, care anul acesta s-a bucurat de un real succes în rândul iubitorilor de sport și natură. Toate materialele tipărite, inscriptionate fiind de calitate superioară respectând toate specificațiile noastre până la cel mai mic detaliu. AuroMedia este o echipă de profesioniști în producția de materiale publicitare. Recomandăm AuroMedia!

  Canavoiu Alexandru - Președinte
 • Tricourile realizate pentru noi de către AuroMedia sunt dintr-un material foarte-foarte bun, nu ne așteptam să reziste atâta timp. Imprimarea de pe tricouri, de asemenea, este extrem de rezistentă. Afirm aceste lucru după experiențele avute cu multe firme din domeniu... AuroMedia ne-a mai realizat pliante, bannere, cărti de vizită, flyere și de toate produsele am fost multumiti!

  Camelia Ursulescu - Asistent Manager
 • Noi, Anghel Brothers Production, împreună cu Primaria Timișoara am organizat un concurs de fotografie pentru promovarea orașului pentru titlul de „Capitala Culturală Europeană”. Am avut nevoie într-un timp record de un numar foarte mare de afișe, atît pentru procesul de promovare a concursului, cât și pentru afișarea câștigătorilor. Am apelat la serviciile oferite de AuroMedia, companie care s-a achitat cu brio de sarcină. Calitatea printului a fost ireproșabilă pe toate suporturile oferite iar raportul calitate-preț a fost unul cu adevarat avantajos. Recomandăm cu drag AuroMedia.

  Catalin Anghel - Managing Partner
 • Sunt foarte bucuroasă că am oportunitatea să colaborez cu firma AuroMedia, deoarece oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate cu designul foarte atrăgător, iar acest fapt ne scutește de derularea și gestionarea mai multor contracte cu firme diferite. Noi mereu am cautat să obținem cele mai bune preturi și, din acest motiv, în trecut am avut colaborări cu firme diferite din țară, dar comunicarea era mult mai greoaie și pierdeam foarte mult timp pe explicații. Acum, alături de AuroMedia lucrurile sunt mult simplificate, iar proiectele pot fi derulate într-un timp foarte scurt și la prețuri la fel de competitive precum cele obținute în trecut. De asemenea, promtitudinea este un element esențial pentru care menținem în continuare colaborarea și recomandăm cu încredere această firmă.

  Laura Szime - Office Manager